top of page

Delphiki er et lille forlag, hvor alle titler tæller og fortæller

Velkommen! Og tak for din interesse i dette lille – og måske lidt besynderlige - foretagende. Delphiki er et forlagsprojekt drevet af et hjerte, der banker for science fiction, fantasy og finurlige udgivelsesidéer. Her på siden finder du beskrivelser af bøgerne, men også en blog, der går bag om bøgerne, samt masser af inspiration til læsning i genrerne – ikke kun egne. Særligt sci-fi indeholder en let skjult skattekiste af fascinerende fortællinger, og Delphiki er sat i verden for at sprede guldet.

 

Hvad er Delphiki? Du (og nu jeg via dig) bør nok snarere spørge: Hvem er Delphiki? Det er nemlig sandt, når jeg siger, at Delphiki er et lille foretagende. Delphiki er mig, Jacob. Og jeg, Jacob, er Delphiki. Det er græsrodsudgivelse, der kører på rent hjerteblod og passion for fortællinger og formidling.

 

Jeg står dog ikke helt alene. For jeg får hjælp fra alle leder og kanter – alt fra forsideillustratorer og redaktører, kærlige henvendelser og masser af støtte. Et liv i litteraturen er ikke ensomt – det er voldsomt! Jeg vil hjertens gerne høre fra dig, hvis du har læst en af bøgerne her, eller har en science fiction-anbefaling, jeg skal kaste videre – enten i form af oversættelse, forfatteri eller som læseanbefaling.

 

Ellers vil jeg herfra lede din opmærksomhed over på bloggen eller Facebook/Instagram, hvor jeg kaster uforsigtigt rundt med de litterære guldklumper.

 

Med håb om mange eventyr.

 

Jacob Fanth,

Delphiki

bottom of page