top of page

Akata Heks

Velkommen til Nigeria!

 

Sunny Nwazue er en 12-årig pige, der bor i Nigeria. Hun er halvt amerikaner, halvt nigerianer. Sort, men alligevel hvid - hun er albino. Hendes liv findes i gråzonen, og det er ikke et let sted at være. Men for Sunny venter mange flere udfordringer.

 

I Nigeria findes et magisk samfund, og de folk, som er en del af det, kaldes leoparder. Det er et folk med magisk blod, men som skal lære at mestre deres evner og komme i kontakt med deres ånder. Også her er Sunny noget midt i mellem. Hun er en fri agent, da hun åbenlyst har magiske egenskaber, men tilsyneladende ikke magisk blod. Alt skal læres, og Sunny er håbløst bagud. Heldigvis får hun nogle gode venner med sig på rejsen.

 

Sammen med vennerne - Orlu, Chichi og Sasha - kaster Sunny sig ud i den magiske verden, hvor mørke ritualer og seriekidnapperen Sorte Hat Otokoto truer alt, der er godt.

 

Velkommen til en magisk verden uden tryllestave og klassisk hokus pokus. Her er der til gengæld masser af juju, knive, symboler, ritualer og mørke væsner fra afrikansk mytologi.

bottom of page