top of page

Dræberbottens Univers

Her kan du læse alt muligt om Dræberbotten

Første afsnit:

Dagen efter jeg hackede mit eget styresystem, og derved fik egenkontrol over mine handlinger, kunne mit liv være gået i flere forskellige retninger, hvoraf massemorder nok egentlig var den mest oplagte. Jeg skulle dog snart finde ud af, at mit indgreb – ud over frihed – også havde givet mig direkte adgang til firmaets interne drev, fyldt til randen med medieunderholdning lige til at downloade fra tilgængelige satellitter.

 

Siden da var der gået lidt over 35.000 timer, og jeg havde ikke fået udrettet meget med hensyn til massemord, død og ødelæggelse, men derimod konsumeret det, der vel sagtens løb op i lige knap 35.000 timers film, serier, musik, bøger og teater. Som hjerteløs dræbermaskine var jeg en forfærdelig fiasko ... 

Lidt om En Dræberbots Dagbog:

Dræberbot er en introvert, tv-konsumerende konstruktion, som egentlig ikke er synderligt imponeret over mennesker og som helst undgår akavede sociale situationer med selvsamme skabninger. Med en krop bestående af både organiske og non-organiske dele kan det være svært at finde en følelse, der kan passe. De indbyggede projektilvåben følger med jobbet. 

Mennesker er grundlæggende nogle nytteløse eksistenser, der i jagt på universets ressourcer, kaster sig ud i udfordrende ekspeditioner på fremmede planeter, og som derfor kan blive udsat for livsfarlig sabotage og fjendtlig fauna. Så må man jo træde til. 

Hvem ved? Måske ikke alle mennesker er totalt ligegyldige?

bottom of page